Vážení zákazníci, některé z našich skladů budou v době vánočních svátků od 18.12.2018 do 7.1.2019 mimo provoz. Vaše objednávky z těchto skladů budeme expedovat od 7.1.2019.

  • Košík je prázdný
0
0 Kč s DPH
Volejte
Po–Pá 8.00–18.00
737 543 545
Volejte
737 543 545
Po–Pá 8.00–18.00
Expedice
EXPEDICE DO 48 HODIN
90% zboží skladem
Zaruka
ZÁRUKA 3 ROKY
Jistota a spolehlivost
Doprava
DOPRAVA ZDARMA
Na vybrané zboží
Paella pánev tradiční VACA 50 cm
Kód: P0150
Paella pánev tradiční VACA 50 cm
Skladem
425 Kč s DPH
351 Kč bez DPH
Počet kusů
Popis

Paella pánev tradiční VACA 50 cm  C

Pánev tzv. paellera je kulatá nízká nádoba s madly, která se původně používá pro vaření španělského pokrmu paella. Paella je v podstatě rizoto s masem či mořskými plody a zeleninou, kořeněné mj. šafránem (v obchodech s kořením lze běžně zakoupit paella koření, které šafrán a ostatní ingredience nahradí). Původní originální paella se připravuje výhradně na pomerančovém dřevě (v našich podmínkách lze samozřejmě nahradit jakýmkoli jiným dřevem nebo pohodlně připravit paellu na paella plynovém hořáku). Pánev je vyrobena z leštěné oceli bez povrchové úpravy a je vhodná pro vaření na "plynu" nebo otevřeném ohni. Dno pánve je speciálně raženo tak aby se zamezilo jakékoli deformaci způsobené teplem. Jedná se o pravidelné malé prohlubně, které dnes vyrazí lis, nicméně ještě v předválečných dobách bylo toto ražení prováděno ručně. Paellery dodávané naší společností jsou vyráběny ve Španělsku největším výrobcem na světě firmou Vaello Campos výhradně z certifikovaných materiálů. pro 13 porcí

Před prvním použitím: opatrně odstraňte štítek z pánve, naplňte pánev vodou a nechte uvést do varu. Použijte ochranné rukavice a vodu vylijte, následně pro umytí pánve použijte houbičku na nádobí a běžný mycí prostředek (bez pevných částic aby nedošlo k poškrábání). Po umytí pánev osušte např. ubrouskem. Pokud nebudete pánev používat ihned, doporučujeme potřít pánev tenkou vrstvou rostlinného oleje (platí převážně pro ocelové pánve leštěné). Po použití: pánev nemá nepřilnavý povrch, tudíž může dojít k připečení. Nepoužívejte pro odstranění nečistot agresivní mycí prostředky nebo "drátěnku". Nechte pánev cca hodinu odmočit ve vodě a následně ji umyjte houbičkou na nádobí a běžným mycím prostředkem. Po umytí nenechte pánev samovolně uschnout (platí převážně pro ocelové pánve leštěné), vždy pánev osušte např. ubrouskem a následně potřete tenkou vrstvou rostlinného oleje. Pokud vlastníte více pánví je vhodné mezi pánve při uskladnění vložit ubrousek. V případě, že dojde ke korozi není důvod k panice, rez m.j. není v malém množství  škodlivá. Rez odstraňte kartáčkem a znovu potřete rostlinným olejem.