• Košík je prázdný
0
0 Kč s DPH
Volejte
Po–Pá 8.00–18.00
737 543 545
Volejte
737 543 545
Po–Pá 8.00–18.00
Expedice
EXPEDICE DO 48 HODIN
90% zboží skladem
Zaruka
ZÁRUKA 3 ROKY
Jistota a spolehlivost
Doprava
DOPRAVA ZDARMA
Na vybrané zboží

Ochrana osobních údajů

Vaše údaje jsou plně zabezpečeny proti zneužití a jsou používány výhradně k plnění našich služeb, konkrétně k doručení zboží, vystavení účetních dokladů.

Respektujeme Vaše soukromí a s Vašimi osobními údaji nakládáme ve znění zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů, na základě obchodních podmínek a pouze za účelem co nejsnazší realizace našich služeb. Vaše údaje nebudou nikdy bez Vašeho souhlasu poskytnuty třetím stranám a budou uchovávány v soulady s platnými zákony České republiky. Výjimku tvoří dopravci, jimž jsou data poskytována v nejmenším možném rozsahu potřebném k bezproblémovému doručení zboží.

Registrací v elektronickém obchodě www.vipgas.cz, dáváte souhlas k nakládání s Vašimi osobními údaji dle výše zmíněných podmínek. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího, pokud výslovně neuvede jinak. Zasílání informací je možné zrušit kliknutím na odkaz, který je součástí každého informačního emailu.